Niet te missen trap-ideeën voor 2018

Het belangrijkste aspect bij het bouwen of vervangen van een trap is het juiste ontwerp van uw trap, het laatste wat u wilt doen is een trap installeren die niet aan uw behoeften of uw huis voldoet! Ook al is hij klein en smal, uw trap heeft dezelfde behandeling nodig als de rest van uw woning. Onze trap-ideeën helpen u gegarandeerd om uw keuze te maken!

niet te missen trapideeën voor 2018

Houten trappen

Hout is een traditioneel materiaal, maar wees niet bang om uw houten trap te laten opvallen. Er zijn talloze manieren waarop Ruiz Wood Technics je kan helpen om dit te bereiken. Of het nu is om een nieuwe trap te installeren of om je bestaande te renoveren.

Waarom zou u uw houten trap niet aanpassen met balustrades in contrasterend hout of met geschilderde onderdelen om hem echt te laten opvallen?

Bekijk hier één van onze houten trappen realisaties!

Gebogen trappen

Voeg de wow-factor toe aan uw huis! Een gebogen trap is een ontwerp dat ideaal is voor eigentijdse en traditionele woningen. In plaats van steile trappen te nemen, kun je ze ook vervangen door een leuke, fascinerende gebogen trap.

Wij raden gebogen trappen aan voor woningen die voldoende ruimte hebben om ze te bouwen en woningen met grote gangen. De gebogen trapvormgevingsideeën zorgen voor een elegante afdaling die goed aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak.

In de keuze van een gebogen of wenteltrap, oud ontmoet nieuw. Onze gebogen trappen kunnen een modern statement maken, ongeacht of uw woning traditioneel of hedendaags is. Zorg er gewoon voor dat u een trap kiest die moeiteloos bij uw interieur past.

Bekijk hier één van onze gebogen traprealisaties!

Met houten panelen beklede draaitrap

Glazen balustrades

Hier bij Ruiz Wood Technics, denken we constant aan hoe we trappen kunnen creëren die voldoen aan uw stijlvolle behoeften, dus als u op zoek bent naar fantastische trap ideeën, bent u bij ons aan het juiste adres! Glazen balustrades zijn ontworpen om delicaat te zijn, waardoor uw huis verfijnder wordt. De glazen balustrade, die uw trap omhult, zorgt voor een gevoel van intrige en combineert moderne aspecten met traditionele elementen. Het kiezen van glazen onderdelen voor een trap kan van de trap het middelpunt van uw hele woning maken.

Bekijk hier één van onze realisaties met glazen balustrades!

Rustiek

Misschien geeft u de voorkeur aan een trapontwerp dat de eenvoudige inrichting die u in uw hele huis heeft, verbetert? Hier bij Ruiz Wood Technics hebben we houten trappen geproduceerd die perfect passen binnen eigenschappen van verschillende maten en stijlen; we zorgen ervoor dat u een trapontwerp vindt dat naadloos aansluit bij alle thema’s of stijlen die u al heeft.

Bekijk hier onze rustieke trapbekledingen!

rustieke landelijke houten trap