Trappen bekleden

Het bekleden van een (gegoten/prefab) betonnen trap (of multiplex ondertrap), laat tal van mogelijkheden toe voor de afwerking van uw trap. We hebben voor elke stijl en budget een oplossing op maat. Dankzij onze ervaring en ons vakmanschap zorgen we voor de trapbekleding die perfect past bij uw interieur.
Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer informatie over onze houten trapbekledingen!

Z profiel Trappen

Haaks Profiel Trappen

Rustiek Profiel Trappen

Elke trap is anders dus elke trap is maatwerk. Dat vereist dus een aparte aanpak, we maken al onze trappen steeds volledig naar de zin en het budget van de klant.

Bekijk ook zeker onze houten trapmodellen!

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,