Ruiz Wood Technics: Realisaties

We staan voor kwaliteit en vakmanschap, of het nu gaat om het bekleden van een betonnen / houten ondertrap of de constructie van een volledig vrijdragende trap.
Dat we klantentevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen zeggen we niet alleen, maar laten we ook graag zien. Hier vindt u dan ook een greep uit onze trappen die we gerealiseerd hebben de afgelopen jaren.

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,