Atelier-ruiz

Over ons: Ruiz Wood Technics

Ruiz Wood Technics werd in 2011 opgericht door de gebroeders Ruiz. In 2017 besloot een van de broers zakelijk een andere weg op te gaan.
Vandaag wordt het bedrijf volledig geleid door Miguel Ruiz.

Ruiz Wood Technics is een relatief klein bedrijf waar een persoonlijke aanpak en een warme sfeer hoog in het vaandel wordt gedragen.

De Ruiz Garantie

Aantrekkelijke prijzen, unieke trappen en een uitgebreid assortiment, dat is  Ruiz Garantie! Ruiz Wood Technics geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende opties en oplossingen die wij aanbieden.

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u tijdens de bouwfase bij het plannen en ontwerpen van uw individuele trap. Of u nu een wenteltrap, een rechte trap of zelfs een gebogen ontwerp wilt: voor elke aanvraag bieden wij u de juiste oplossing.

Wij creëren uw aangepaste houten trap met de hoogste kwaliteit

Als u niet zeker bent van uw keuze, niet precies weet welke trap geschikt voor u zou zijn of als u zou willen dat de gehele planning door een externe aannemer wordt afgehandeld, nemen wij graag contact op met uw architecten.

Wat doen wij?

  • Het uitwerken van en advies geven over de door u gekozen trap/ door u gekozen idee

  • Opmeten op de werf

  • Het (3D) ontwerpen van uw trap rekening houdend met alle mogelijke factoren

  • Leveren en/of installeren van trappen, balustrades, afkantingen, etc…

  • Afwerking van de gehele trap

  • Behandelen van de gehele trap (olie/vernis/lakwerk/etc…)

  • Algemeen schrijnwerk op maat

  • 10 jaar garantie op de constructie

Vakmanschap

Een houten trap straalt niet alleen elegantie en gezelligheid uit, ook zijn licht uiterlijk is iets wat vaak opvalt. In tegenstelling tot trappen gemaakt van steen of beton, maakt een houten trap met een modern ontwerp een kamer luchtiger en gezelliger.

Daarom bieden we onze klanten een rijke verscheidenheid aan ontwerpen en andere opties. Ruiz Wood Technics zorgt er ook voor dat aan de persoonlijke vereisten en bouwvoorschriften wordt voldaan.

Bij het ontwerpen van trappen zijn de opties bijna onbeperkt. Onze uitzonderlijk bekwame medewerkers creëren trappen, enkele treden en trapleuningen met de grootste zorg en precisie om ervoor te zorgen dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.

Geniet van het aantrekkelijke en elegante uiterlijk van de trap, voel het solide en soepele oppervlak van elke stap of strijk je hand over de houten leuning. Je zult verrast zijn wat een enorm verschil echt kwaliteitswerk kan zijn.

design bloktrap wengé zwevend en gesloten uitvoering

Dienst na verkoop

Wat nadat u uw trap heeft? Wordt hij na enkele jaren wat dof? Is de trap toe aan een nieuwe laag olie? Misschien zelfs een andere kleur?

Dat is allemaal mogelijk, u kan ons steeds contacteren voor een behandeling op maat.

U kan ook zelf uw trap onderhouden, wij verkopen speciale onderhoudspakketten zodat u zelf de handen uit de mouwen kan steken.

Prijzen zijn op aanvraag en kunnen opgevraagd worden via dit contactformulier

Verder hebben we ook nog enkele tips over het onderhouden van uw houten trap.