Trap bekledingen rustiek / klassiek

Betonnen trappen bekleden met een rustieke look

Een rustieke of klassieke trap is traditioneler in vergelijking met de andere trapmodellen. Toch is dit trapmodel geschikt voor zowat elk interieur, van klassiek tot hypermodern. Het is de meest aanpasbare en neutrale trapvorm die u kan plaatsen. Bij een trap bekleding rustiek / klassiek werken we meestal met een neus aan de trede.

Afhankelijk van de afwerking, in combinatie met de trapboom en trapleuning, worden specifieke karakteristieken en uitstraling gegeven aan de trap. Hierdoor is ze bruikbaar in elke interieurstijl.

Specifieke stijlelementen kunnen bestaan uit gedraaide balustrades, oplegmoluren, grote treden of draaiingen. Dankzij de specifieke stijlelementen is het mogelijk om uw trap te personaliseren en te integreren in uw woning.

Een rustieke trap is de ideale oplossing voor een neutraal en tijdloos interieur.

Trap bekleding rustiek / klassiek kenmerken

  • Traditioneel model
  • Geschikt voor elk interieur
  • Integratie in je woning
  • Tijdloos design
  • Eigen accenten

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,