Contact

Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Ruiz Wood Technics in onze toonzaal.
Kom de verschillende modellen in ware grootte en in verschillende uitvoeringen bekijken. Onze showroom is een unieke plaats waar je met al jouw vragen rechtstreeks bij onze experten terecht kan zodat we alle mogelijkheden meteen kunnen overlopen.

EMAIL

info@trappenruiz.be

BEL ONS

+ 32 496 62 96 62

ADRES

Centrum-Zuid 2043
3530 Houthalen-Helchteren

OPENINGSUREN

Ma-Vrij: 10:00 – 12:00 & 13:00 – 17:00 enkel op afspraak
Na 17:00 enkel op afspraak
Zaterdag op afspraak

Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van onze verdere ontwikkelingen!

BTW BE 0837 565 207

CONTACTEER ONS

Maak hier uw afspraak zodat we u persoonlijk met uw project kunnen helpen. We begroeten u met een tas koffie en vervolgens kan u een kijkje nemen in de toonzaal en/of in onze hal zodat u onze werkwijze kan bekijken.

Koop een multiplex ondertrap (MTX) i.p.v. een betonnen ondertrap. Goedkoper, sneller en praktischer!

DE RUIZ GARANTIE

Aantrekkelijke prijzen, unieke trappen en een uitgebreid assortiment, dat is  Ruiz Garantie! Ruiz Wood Technics geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende opties en oplossingen die wij bieden.

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u tijdens de bouwfase bij het plannen en ontwerpen van uw individuele trap. Of u nu een wenteltrap, een rechte trap of zelfs een gebogen ontwerp wilt: voor elke aanvraag bieden wij u de juiste oplossing.

Wij creëren uw aangepaste houten trap met de hoogste kwaliteit

Als u niet zeker bent van uw keuze, niet precies weet welke trap geschikt voor u zou zijn of als u zou willen dat de gehele planning door een externe aannemer wordt afgehandeld, nemen wij graag contact op met uw architecten.