Cottage Trappen

Trappen in Engelse stijl

Cottage is een typische Engelse stijl, die enorm populair is. Een van de keuzemogelijkheden is om te werken met verweerd hout om de typische vintage cottage look te bekomen. Met de juiste materialen en kleuren geeft deze trap een extra dimensie aan je cottage woning.

Bij de meeste trappen in cottage stijl worden de wangen wit gelakt in een gewenste RAL kleur, en worden de treden behandeld met een donkere twee componenten olie. We krijgen ook vaker en vaker klanten over de vloer die de hele trap in één RAL kleur willen hebben (d.w.z. dat de treden ook wit gelakt worden)

Ook in een modern interieur kan een landelijke trap perfect passen. Trappen Ruiz zorgt voor je cottage trap op maat, die perfect aanlsuit bij je interieur.
Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt.
Je kan je landelijke trap volledig personaliseren door de keuze van je trapleuning, houtsoort en kleur of combinatie van kleuren.

Landelijke cottage trap kenmerken:

  • Typische Engelse landelijke stijl
  • Accentueert het cottage interieur
  • Vele mogelijkheden qua houtsoorten en kleur
  • Aangepast design.

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,