Budget trappen

Een trap voor elk budget

Ook met een beperkt budget kunnen we de ideale trap realiseren die perfect past bij uw interieur, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Deze budget trappen worden gemaakt in rubberwood of gelamelleerde beuk.
Het zijn geen standaardtrappen maar nog steeds unieke trapconstructies op maat gemaakt voor uw woning of bedrijf.

Er is dan ook een ruime keuze aan mogelijkheiden qua trapvormen; open trappen, gesloten trappen, met of zonder stootbord,…

Net zoals onze andere trappen is er een ruime waaier aan mogelijkheden voor de afwerking. U kan kiezen voor een afwerking met beits, olie, vernis,… .
Om de prijs te drukken kan u ook kiezen om de trap onbehandeld te laten zodat u de afwerking zelf kan aanbrengen. We adviseren u graag over de afwerkingsmogelijkheden en de benodigde producten.

Het is zelfs mogelijk om de trap ongemonteerd of in delen te leveren zodat u de trap zelf in zijn geheel of gedeeltelijk kan plaatsen, wat ook weer een gunstig effect heeft op de prijs. Ook professionelen (schrijnwerkers, bouwfirma’s,….) kunnen bij ons terecht voor ongemonteerde en/of onbehandelde trappen voor zelfplaatsing.

Budget trap kenmerken

  • Budget vriendelijke trap in gelamelleerde beuk of rubberwood
  • Verschillende trapvormen
  • Gehele of gedeeltelijke zelfplaatsing mogelijk
  • Levering onbehandeld of met afwerking in olie, vernis, beits

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,