Trap bekledingen met Z-profiel

Betonnen trappen bekleden met een Z-look / Z-profiel

De trap bekleding met Z-profiel wordt gekenmerkt door de Z-vorm van de traptreden.
De stootborden staan schuin ten aanzien van de traptreden.
Met het Z-profiel heeft u een oneindige waaier aan mogelijkheden voor de bekleding van uw (prefab) betonnen trap, of houten ondertrap. U kiest zelf welke houtsoort, kleur en dikte het best aansluit bij uw woning.

Met een Z-trap wordt de beschikbare ruimte geoptimaliseerd. Bovendien is een trap met Z- profiel veiliger ten aanzien van een traditionele traptrede, omdat er geen overhangende neus is aan de trede.

Elke traptrede wordt naadloos en in verstek afgewerkt. Doorgaans wordt gekozen voor een trapbekleding in massieve eik van 20mm dik. Uiteraard is de keuze voor houtsoort en dikte vrij.

De houten Z-profielen worden afgewerkt met een beschermende olie. Hierdoor is ze ook heel makkelijk te onderhouden. Je kan zelfs latere schade van je trap zelf bijwerken.

Trap bekleding met Z-profiel eigenschappen:

  • Beschikbare ruimte wordt optimaal benut
  • Naadloze afwerking
  • Traptreden in Z-vorm
  • Ruime keuze aan houtsoorten en kleuren
  • Strak design

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Dankzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en-klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,