Trap bekledingen met haaks profiel

Betonnen trappen bekleden met een haaks profiel

Bij een trap bekleding met haaks profiel, staan de stootborden en de traptreden haaks (loodrecht) op elkaar. Hierdoor wordt er een soort L gevormd, vandaar dat deze trapbekleding ook wel L-profiel wordt genoemd.

De trapbekleding in L-profiel kan in elke houtsoort en stijl.
Het is een klassieke trapvorm die past in elk interieur. Vaak onstaat er onder de trap een ruimte die makkelijk benut kan worden als extra opbergruimte. In vergelijking met een trap met Z-profiel neemt deze trap iets meer ruimte in.

De traptreden en het stootbord worden naadloos en in verstek met elkaar verbonden. Het is ook mogelijk om ze recht op elkaar te plaatsen. Afhankelijk van de verbinding, de houtsoort en de kleur is de trapbekleding in L-profiel toepasbaar in elke stijl: rustiek, klassiek, modern, neutraal,…

Trap bekleding haaks profiel eigenschappen

  • Klassiek en neutraal design
  • Past in elk interieur
  • Ruime keuze in houtsoorten en kleuren
  • Loodrechte traptreden

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eyecatcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Danzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houtsoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en klare-modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,