Klantenreacties

Joeri Camus • Geel • Antwerpen (BE)

Even een kleine reactie op de uitgevoerde werken. Wow wat een stielmannen!! Ben zelf een 20 tal jaar actief in de bouwsector en zelden zo’n eerlijke en goede stielmannen gezien.

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het mooie werk en correcte afspraken.

Al bij het afspreken en op meten van de trap waren de afspraken correct verlopen,
ook voor de plaatsing liep alles zoals afgesproken.

Jullie zijn super goed bezig en kan alleen maar lovende woorden over jullie vertellen. Zelfs de mensen die ons nieuw huis komen bekijken, kijken vol bewondering naar de trap en zeker naar de EXTRA FIJNE afwerking.

Je mag dit werk als referentie doorgeven aan nieuwe klanten ze mogen altijd komen kijken. Jongens jullie zijn super goed bezig doe zo verder en het zal jullie goed verlopen!

Van een tevreden klant!

Bedankt voor de vlotte plaatsing van mijn ondertrap.

We zijn zeer tevreden over de trap en gaan zeker bij jullie de afwerking (bekleding) laten uitvoergen op een latere datum.

Kwaliteit en plaatsing, vriendelijkheid door plaatsers ook top!

Davy Christiaens • Lebbeke • Oost-Vlaanderen (BE)

Tom Broux • Heusden • Limburg (BE)

krantenreactie 1

Voor het bestellen van een nieuwe trap hebben we eerst meerdere bedrijven bezocht. Uiteindelijk kozen we voor trappen Ruiz, als eerste reden omwille van de prijs. Maar even belangrijk: we zijn bij hen zeer klantvriendelijk ontvangen en neemt men tijdens een gesprek de tijd om te luisteren naar wat de klant precies zoekt. De offerte is duidelijk en dus bij de factuur kom je niet voor verrassingen te staan.

De trap zelf is vakwerk, de plaatsing gebeurde vlot en binnen de afgesproken termijn. Het team was vriendelijk en correct en heeft nadien ook alles mooi  opgeruimd. Ook de dienst na verkoop werkt prima, want bij een klein probleempje nadien hebben ze onmiddellijk iemand gestuurd om dit te verhelpen. Men is ook telefonisch vlot bereikbaar, dus dat is een pluspunt.

Wij kunnen als tevreden klanten trappen Ruiz alvast aanraden!

Bij het opmeten van onze trap bleek dat onze architect de treden te kort had voorzien om een comfortabele trap te hebben. Gelukkig werden deze afmetingen door jullie niet zonder nadenken gevolgd, maar werd dit met ons besproken.

We konden nog een aanpassing doen aan de ruwbouw, waardoor we nu een erg gebruiksvriendelijke trap hebben. Dit merken andere mensen ook op als ze bij ons de trap op gaan.

We kregen ook al veel complimenten over het uitzicht van de trap (een eiken Z-trap) en zijn zelf heel tevreden met de afwerking!

Ook de communicatie verliep altijd vlot en gemaakte afspraken werden nagekomen, top werk!’

Kristien Behets • Geel • Antwerpen (BE)

Familie Schuurs • Etten-Leur • Noord-Brabant (NL)

Het was voor ons even zoeken om vakmensen te vinden die onze betonnen wenteltrap met de neuzen in verstek wilden bekleden.

Na het eerste bezoek aan de toonzaal, een rondleiding door het atelier en het bespreken van onder andere de kwaliteitsstandaard voor het hout, kreeg ik onmiddellijk een goede indruk van Trappen Ruiz en hun oog voor detail. De offerte vond ik aller sinds redelijk gezien de hoeveelheid uren die erin zouden gaan zitten

Miguel kwam enkele weken later de trap inmeten om het hout te kunnen bestellen; De plaatsing was enkele maanden later. Na een aantal dagen trede voor trede meten, mallen maken, nog een keer meten, zagen, bijwerken en schuren is er een prachtige trap gecreĂ«erd…. met de neuzen strak in verstek.

Een kleine twee jaar later is de trap nog steeds erg mooi. Trappen Ruiz is recentelijk nog langs geweest om een oppervlakkig, voor het oog bijna onzichtbaar, scheurtje te herstellen. Een klusje van een half uur waar ze drie uur voor moesten rijden, ze geven 10 jaar garantie en komen deze netjes na.

Wij genieten nog dagelijks van ons  “unieke meubelstuk”. Bedankt Miguel!

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Een trap is meer dan een functioneel element in uw woning. Een trap maakt deel uit van het design van je huis en bepaalt mee de look en feel van uw interieur.
Met de juiste combinatie van houtsoort, kleur en design wordt de trap een echte eye- catcher.

Daarom kiezen we bij Ruiz wood technics voor een persoonlijke aanpak. Elke trap of trapbekleding is op maat gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten.
Danzij de combinatie van vakmensen met jarenlange ervaring en jong aanstormend talent, kunnen we onze klanten perfect adviseren, zowel op technisch als op vlak van ontwerp, houstoort en kleuren.

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan trappen klaarstaan. Geen kant-en klare modellen maar stuk voor stuk unieke voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de trap in uw woning.

” Maak kennis met het vakmanschap en kwaliteit van Trappen Ruiz in onze toonzaal. ,,